Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Dr. Ahmet İŞLEYEN, Okulumuzu Ziyaret Etti

12.01.2024 119

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Dr. Ahmet İŞLEYEN, Okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzda öğretmenlerimizle buluşan Genel Müdürümüz Sayın Dr. Ahmet İŞLEYEN, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimizin de hazır bulunduğu programda ilk olarak okulumuzun eğitim-öğretim ve fiziki durumu hakkında Okul Müdürü Çetin Mustafa KAPUCUOĞLU’ndan bilgi aldı. Öğretmenlerimiz ile yaptığı toplantıda Bakanımız Prof. Dr. Sayın Yusuf TEKİN'in selamını ileten Genel Müdürümüz Bakanlığımızın eğitim politikaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Genel Müdürlük siteleri, EBA Platformu, mevzuat ve yönetmeliklerin takibi, dilimizin zenginliklerini ortaya çıkarma gibi birçok konuda değerlendirmelerde bulunuldu. Ardından öğretmenlerimizin talep, öneri ve sorunlarını dinleyerek başarılar diledi.

12-01-202412-01-2024