Murat DAĞCIOĞLU Okulumuzu Ziyaret Etti

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat DAĞCIOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Nuri ATASEVEN,  Gazi Üniversitesi ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi'ni ziyaret eden öğrencilerle bir araya geldi.  Geçen hafta okulumuz yönetici, öğretmen ve  Elektrik alanı öğrencileri ile Gazi üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, adalet alanı öğrencileri ile Hacı Bayram Veli üniversitesi Hukuk Fakültesi ziyaret edilmişti. Gezi kapsamında ayrıca Anıtkabir ziyareti de gerçekleştirilmişti. Öğrencilerle gezi hakkında sohbet eden  Murat DAĞCIOĞLU, YKS Sınavlarına az bir zaman kaldığını belirterek çalışmalara hız verilmesini,Bakanlığımızın ODS Sistemindeki ve OGM Materyal web sayfasındaki konu ve sorulardan yararlanılmasının çok faydalı olacağını söyledi. Öğrencilerimiz için sosyal faaliyetlerin  de devam edeceğini belirtti.

04.01.2024 72

04-01-202404-01-2024